Zbirni transport

  • October 17, 2016

mapasrbb-1

Milšped Grupa je vodeći regionalni logistički provajder, koji se sastoji iz kompanija u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bosni, Rusiji i Nemačkoj (kompanija specijalizovana za automobilsku logistike). Milšped posluje već 23 godine i ima preko 1.800 zaposlenih, te nudi integrisane usluge vazdušnog, morskog, železničkog i drumskog transporta (domaći i međunarodni, puni, delimični i zbirni transport), kao i usluge carinskog posredovanja, skladištenja i distribucije. Strateško opredeljenje kompanije se zasniva na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanje partnerstva sa klijentima, kao i na primeni naprednih tehnologija i društveno odgovornog poslovanja.

Zapadnobalkanska regija je povezana sa Evropom već uhodanom saradnjom sa partnerima eminentnog svetskog renomea, a time je i povezana sa celim svetom. Sa 34 linija iz/ka Evropi, koje su fleksibilne i za posebne zahteve, sistem je podešen tako da obezbeđuje optimalan odnos između vremena i troškova naših klijenata i kupaca.
Regionalna saobraćajna mreža je zasnovana na svakodnevnim linijama između glavnih centrala i terminala, obezbeđujući ulove za kontinuirani tok transporta, bez obzira na poreklo i odredište pošiljki. Različiti carinski režimi širom regiona imaju podršku stručnjaka u ovoj oblasti u svakoj pojedinačnoj zemlji, a čijom integracijom se pokrivaju i realizuju svi transportni režimi.
Domaće transportne mreže, uz podršku specijalno dizajniranih pristupa planiranju, obezbeđuje pravovremene usluge.

Ove mreže, ujedinjene u jedinstvenu celinu, organizovane su sa jednim ciljem: da pruže logističke procese sa visokim kvalitetom usluge, transparentan status pošiljke, minimalno vreme transporta, visok stepen sigurnosti kao i bezbednosti. Podržan IT rešenjima i neprekidnim razvojem, kao i kvalifikovanim i uglednim ljudskim resursima, ovaj koncept čini Milšped Grupu vodećim provajderom logističkih usluga u regionu.