Milšped Rusija

  • November 29, 2016

untitled-1

Milšped Rusija, počev od 11.10.2016. godine, odlukom Uprave Carina Ruske Federacije postaje zvanični carinski zastupnik za celokupnu teritoriju Ruske Federacije i carinske Unije.

U početnoj fazi, Milšped će svoju delatnost obaljvati na carinskim terminalima u Moskovskoj oblasti i Brjanskoj oblasti, kroz mrežu svojih partnera će takođe nuditi uslugu carinjenja i u drugim regionima , a prema potrebama svojih klijenata.

Licenca carinskog posrednika će svim sadašnjim i potencijalnim klijentima Milšpeda omogućiti povoljnost da se sve carinske procedure i plaćanja vrše kroz jedan prozor uz pravovremeno konsultovanje svojih klijenata po svim pitanjima carinskog postupka.

Takođe licenca garantuje klijentima potpunu pravnu sigurnost što se tiče procesa kako izvoznog tako i uvoznog carinjenja. U isto vreme licenca je sastavni deo celokupne logističke usluge koju Milšped pruža svojim klijentima na teritoriji RF i ovom sertifikacijom upotpunjuje usluge kompanije Milšped na teritoriji Ruske Federacije.