Uspešno završena nadzorna provera članice Milšped grupe – Milšped Slovenija

  • November 21, 2016

sgs_iso-9001_tcl_slovenija

Milšped Slovenija registrovana je 2012. godine za pružanje svih usluga u oblasti logistike u okviru Milšped Grupe. Iskusni profesionalci iz Slovenije, uz podršku Milšped sistema obezbjeđuju visok nivo kvaliteta usluga klijentima i drugim poslovnim partnerima sa svih kontinenata. Milšped Slovenija je veoma značajna članica Milšped Grupe posebno zato što olakšava realizaciju poslova vezanih za države Evropske unije.
Kompanija Milšped je u skladu sa svojom vizijom i strategijom razvoja prepoznala značaj primene standarda u svim sferama svog poslovanja, obezbeđujući najviši nivo kvaliteta usluge svojim klijentima, kao i najviši stepen usklađenosti sa propisanim zakonskim regulativama. Milšped Slovenija je 2015. godine sertifikovala svoj sistem menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 od strane međunarodnoe sertifikacione kuće SGS.
Početkom novembra, uspešno je prošao nadzor sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 članice Milšped Grupe – Milšped Slovenija. Nadzorna provera je završena bez ijedne konstatovane neusaglašenosti i time je potvrđeno da Milšped Slovenija posluje u skladu sa svim zahtevima pomenutog standarda.
Milšped ima za cilj da pruži uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, ali i da predstavlja primer na tržištu odgovornim i pouzdanim poslovanjem. S obzirom na to da su najviši standardi upravo ti koji diktiraju trenutno tržište, sve članice Milšped Grupe su prepoznale značaj istih i njihovom primenom doprinele jasnom uspostavljanju strateškog cilja – liderska pozicija u oblasti logistike.