Milsped Group ne panairin „Transporti dhe logjistika“ ne Mynih 2017.

  • April 18, 2017

Milsped Group prap merr pjesë në panairin më të madh botëror „Transporti dhe logjistika“ në Mynih, i cili çdo vit mbledh një numër të madh  të kompanive udhëheqëse botërore.

Ky panair ndërkombëtar nga fusha e transportit, logjistikës, lëvizshmërisë, zinxhirit të distribuimit dhe IT sektorit, është një mundësi e shkëlqyer për promovimin e ofertës së plotë  dhe shërbimeve të  Milsped Group, e cila këtë vit ka zgjeruar biznesin duke hapur firmë në Gjermani.

Panairi mbahet në periudhën prej 9. – 12. Maj  2017., kurse neve mund të na gjeni te tezga e madhe 225 në sallën A5, të panairit të Mynih.

Shihemi!

Merrni hartën e hollësishme si dhe lokacionin e tezgës sonë duke klikuar në banerin.