MILSHPED Sllovenia e hap zyren e re doganore në Lubjanë

  • July 25, 2016

cover 02.06 - zupcanic2i

Jemi kenarë që familja Milshped do të jetë më e fortë edhe për një zyre doganore, që klientëve të vet t’ua sigurojë trajtimin sa më të lehtë logjistik. Duke filluar nga 01.08.2016 e fillon punën zyra jonë e re për ndërmjetësim doganor në Lubjanë në kuadër të Zonës doganore BTC.

Milshped Sllovenia, me hapjen e zyres së re, fillon të ofrojë në mënyrë të pavarur tërë konsaltingun doganor, magazinimin doganor dhe dhënien e të të gjitha shërbimeve doganore për klientët e vet.

Me hapjen e zyres doganore e rrumbullakësojmë ofertën tonë, nga transporti ndërkombëtar dhe i vendit me flotën tonë nënvëzhguese, deri te magazinimi dhe distribucioni. Klientët e kanë në disponim magazinën publike doganore me madhësi 1700 m2 në Grosupl.

Klientët tanë në këtë mënyrë e fitojnë mundësinë e doganimit të mallit në të gjitha zyrat doganore në Slloveni, përkatësisht në zyrat në Kopër dhe në Lubjanë, të gjitha garancitë e domosdoshme bankare për obligime doganore dhe tatimore, si edhe për garanci transite bankare.
Përparësi e madhe e zyres së porsahapur është edhe lidhja me zyrat e tjera të Milshpedit në mbarë Ballkanin me ndihmën të cilën e ofrojmë me ofertën e plotë klientëve tanë në nivel të rajonit.