Milshped Shqipëria

Milshped Shqipëria

Milshped Shqipëria është JV e kompanive Milshped Grupi dhe Balfin Grupi të cilat së bashku paraqiten në tregun e Shqipërisë në domenin e shërbimeve logjistike.
Kompania në mënyrë operative ka filluar me punën në mars të vitit 2014. Në afarizmin e vet aplikon standarde të larta në të gjithë segmentët dhe udhëhiqet me shembujtë më të mire të praktikës së Milshped Grupit.

Faktet kryesore:

  • Numri i të punësuarve: 49
  • Shërbimet: magazinimi, distribuimi, përfaqësimi doganor, transporti ndërkombëtar rrugor, ajror, ujor dhe hekurudhor
  • Hapësira e magazionimit: 8.200m² me dhomat me temperaturë dhe pjesën e ambientuar
  • Klientët referues: Spar Albania, LC Waikiki, Sika Albania, Agrana Studen, Global Fast Food(KFC), Neptun, Kid Zone(Jumbo), De Facto, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Phillip Morris Albania, Coca Cola bottling Shqiperia, Technic development (Geox), Saint Gobain.

Milshped Shqipëria Sh.p.k.
Selia, Adresa e biznesit: Tiranë, Kamëz,
Rr: Gryka e Kaçanikut
godina e Parkut Logjistik
Autostrada Tiranë – Durrës,
km 5, prapa Fabrikës së Coca-Cola
Mob: + 355 69 80 20 393
E-mail: office.al@milsped.com