Milšped Mercurio doo

Milshped Mercurio shpk

“Milshped Mercurio” Beograd paraqet joint venture të kompanive Milshped dhe Mercurio – transportuesit më të mëdhenjë të automobilave në Italii. Afarizmi i kësaj kompanie është orientuar në realizimin e projekteve të logjistikës për kompaninë „Fiat Automobili Srbija“.

Milshped Mercurio shpk

Selia: Savski nasip 7
11 070 Novi Beograd, Srbija

Adresa e biznesit: Zona industriale bb 22 314 Krnjeshevci, Stara Pazova, Serbia
Tel: +381 (0) 11 20 15 100
Fax: +381 (0) 11 20 15 133
E-mail: office@milsped.com