Grupi Milšped për herë të tretë në panairin e “Transportit dhe logjistikës 2017” në Mynih

  • November 29, 2016

milsped-logoGrupi Milšped, do të përfaqësohet për herë të tretë në panairin e „Transportit dhe logjistikës 2017“, i cili cdo dy vjet mbledhë kompanitë më të mëdha botërore në Mynih.
Panairi i “Transportit dhe logjistikës” si panair kryesor ndërkombëtar në fushën e transportit, logjistikës, mobilitetit, zinxhirave të distribuimit dhe sektorit IT, vitin e ardhshëm do të jetë rast i jashtëzakonshëm për promovimin e grupit Milšped e cila e ka zgjëruar biznesin e tij në tregun evropian me hapjen e kompanisë në Gjermani.
Panairi do të mbahet prej 9-12 majit të vitit 2017, kurse promovimi i shërbimeve Milšped do të jetë në sportelin tonë numër 225 në sallën A5.
Ejani dhe na vizitoni, ju presim…