Lajme

Milsped Group Ne Panairin „Transporti Dhe Logjistika“ Ne Mynih 2017.

Milsped Group ne panairin „Transporti dhe logjistika“ ne Mynih 2017.

Milsped Group prap merr pjesë në panairin më të madh botëror „Transporti dhe logjistika“ në Mynih, i cili çdo vit mbledh një numër të madh…

Dalje
Milšped Rusija

Milšped Rusija

  Duke filluar nga data 11.10.2016, me vendimin e Administratës doganore të Federatës Ruse Milšped Rusija bëhet përfaqësues zyrtar doganor për tërë territorin e Federatës…

Dalje
Grupi Milšped Për Herë Të Tretë Në Panairin E “Transportit Dhe Logjistikës 2017” Në Mynih

Grupi Milšped për herë të tretë në panairin e “Transportit dhe logjistikës 2017” në Mynih

Grupi Milšped, do të përfaqësohet për herë të tretë në panairin e „Transportit dhe logjistikës 2017“, i cili cdo dy vjet mbledhë kompanitë më të…

Dalje
Zbirni Transport

Zbirni transport

Milšped Grupa është lider regjional në ofrimin e logjistikës, i cili përbëhet nga kompanitë në Serbi, Mal të Zi, Kroaci, Slloveni, Shqipëri, Bosne, Rusi dhe…

Dalje
MILSHPED Sllovenia E Hap Zyren E Re Doganore Në Lubjanë

MILSHPED Sllovenia e hap zyren e re doganore në Lubjanë

Jemi kenarë që familja Milshped do të jetë më e fortë edhe për një zyre doganore, që klientëve të vet t’ua sigurojë trajtimin sa më…

Dalje
Milshpedi E Përfundoi Ricertifikimin E Sistemit HACC Dhe Mbikëqyrjet E Sistemit Të Menaxhimit ISO 9001, ISO 14001 Dhe OHSAS 18001

Milshpedi e përfundoi ricertifikimin e sistemit HACC dhe mbikëqyrjet e sistemit të menaxhimit ISO 9001, ISO 14001 dhe OHSAS 18001

Kompania Milshped sh.p.k., në qershor të vitit 2016 me sukses e përfundoi ricertifikimin e sistemit HACCP, të cilin e hartoi organi ndërkombëtar për certifikim, kompania…

Dalje