Milšped predstavio nove kompanije u okviru grupacije na Međunarodnom sajmu „Transport i logistika“

post image

„Milšped group“ je već tradicionalno bio deo Međunarodnog sajma „Transport i logistika“ u Minhenu, koji je trajao od 9. do 12. maja. Sajam koji svake dve godine tradicionalno okuplja vodeće globalne kompanije iz domena transporta i logistike, mobilnosti, lanaca distribucije i IT sektora, održao se u standardnom formatu po prvi put od 2019. godine. „Milšped group“ je i ovog puta ostvario reprezentativno učešće.

Tom prilikom, „Milšped group“ kao vodeća logistička i transportna kompanija prisutna na tri kontinenta i 13 različitih tržišta, učestvovala je na sajmu sa svojim kompanijama članicama. Svi potencijalni klijenti imali su priliku da se upoznaju sa kompletnim spektrom integrisanih usluga koje „Milšped group“ nudi -FTL, groupage i carinsko posredovanje, brodski, avio i železnički transport, auto logistiku, distribuciju, kao i visoko-tehnološka rešenja za skladištenje robe. Na ovaj način se kompanija istakla svojom raznovrsnošću, iskazavši svoju snagu da upravlja različitim procesima, kako i dolikuje jednom tržišnom lideru.

Ponosno su predstavljene nove kompanije u okviru „Milšped group“.Pre svega, svoj debi na međunarodnom sajmu je doživela novoosnovana air-cargo kompanija Milšped Sky Cargo,a tim povodom je potpisala ugovor o poslovnoj saradnji sa DNG Aviation DMCC čime je formalizovan partnerski odnos ove dve kompanije.Predstavljene su i usluge koje nudi Milšpedova kurirska služba M-ONE, dok je zapaženo učešće imala i kompanija M-BOX, koja operiše najsavremenijim intermodalnim transportnim terminalnom u ovom delu Evrope, na ekonomičan i ekološki održiv način. Važno je napomenuti da je ovo jedini terminal ovakve vrste u južnom delu Srbije. Dodatno, Milšped Gmbh, sa sedištem u Nemačkoj, predstavio je vagone za transport automobila poslednje generacije.

U cilju bržeg odgovora na zahtev klijenata, kompanija Milšped je početkom godine implementirala robotizovanu tehnologiju u upravljanju skladišnim procesima, čime se dodatno štedi energija, a sa istim ciljem su već instalirani solarni paneli na krovovima skladišta.

Osnovni princip poslovanja kompanije Milšped je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja. Sa više od 3.500 pouzdanih, stručnih i lojalnih kadrova i tradiciji dugoj 30 godina, Milšped potvrđuje svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu.

Anything you need, we are here to help