Милшпед Албанија

Милшпед Албанија

Милшпед Албанија е заедничко претпријатие на Милшпед и Балфин Групите кои заеднички настапуваат на албанскиот пазар во областа на логистички услуги.

Компанијата започна да работи во март 2014. Во својата работа од почеток применува високи стандарди во сите аспекти и се раководи според најдобрите практики на Милшпед Групата.

Клучни факти:

  • Број на вработени: 49
  • Услуги: складирање, дистрибуција, царинско застапување, меѓународен патен, авио, бродски и железнички транспорт.
  • Простор за складирање: 8.200m² со температурни комори и дел со собна температура.
  • Референтни клиенти: Спар Албаниа, ЛЦ Ваикики, Сика Албаниа, Аграна Студен, Глобал Фаст Фоод(КФЦ), Нептун, Кид Зоне(Юмбо), Де Фацто, Цалзедониа, Интимиссими, Тезенис, Филип Морис Албаниа, Kоkа Kола ботлинг Схqипериа, Техниk девелопмент (Геоx), Сeнт Гобeн.

Милшпед Албанија Sh.p.k.
Седиште, деловна адреса: Тирана, Камез
Rr: Gryka e Kacanikut
godina Logjistic Parkut
Autostrada Tirane – Duress ,
km 5, prapa Fabrikes se Coca-Cola
Моб: + 355 69 80 20 393
E-mail: office.al@milsped.com