СЕРВИСИ

Индустрии

Веќе 23 години успешно одговараме на барањата на нашите клиенти со високо ниво на квалитет на услугата, високо ниво на безбедност и брз одговор.

Транспорт

Како водечка транспортна компанија во регионот, ние сме свесни за тоа колку е важно за нашите клиенти да ја имаат својата пратка во вистинско време на вистинско место.

Складирање

Mилшпед обезбедува спектар на интегрирани услуги во областа на складирање и дистрибуција – договорна логистика.

Царинско посредување

Во областа на царинско посредување, Милшпед може да понуди решенија кои ќе донесат дополнителна вредност на вашиот бизнис.