Милшпед Груп на саемот на „Транспорт и логистика“ во Минхен 2017

  • April 18, 2017

Милшпед Груп повторно настапува на најголемиот светски саем на „Транспорт и логистика“ во Минхен, кој секоја година собира голем број на водечки светски компании.

Овој меѓународен саем од областа на транспорт, логистика, мобилност, синџири на дистрибуција и ИТ сектор, совршена е прилика за промовирање на комплетна понуда и услуги на Милшпед Група, која оваа година дополнително го прошири стопанисување со отворање на фирма во Германија.

Саемот се одржува во период од 9 – 12 Мај 2017 година, а нас ќе не најдете на големиот штанд 225 во Хала А5 на Минхенскиот саем.

Се гледаме!

 

 

Преземете ја деталната мапа како и локацијата на нашиот штанд со кликање на банерот.