Актуелности

Милшпед Груп на саемот на „Транспорт и логистика“ во Минхен 2017

Милшпед Груп на саемот на „Транспорт и логистика“ во Минхен 2017

Милшпед Груп повторно настапува на најголемиот светски саем на „Транспорт и логистика“ во Минхен, кој секоја година собира голем број на водечки светски компании. Овој…

Dalje
Zbirni Transport

Zbirni transport

Милшпед Гурпа е водечки регионални логистички провајдер којшто се состои од компании во Србија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Албанија, Босна, Русија и Германија (компанија специјализирана…

Dalje
Милпшед Словенија отвора нова царинска канцеларија во Љубљана

Милпшед Словенија отвора нова царинска канцеларија во Љубљана

Горди сме што Милшпед семејството ќе биде посилно за уште една царинска канцеларија, за да им овозможиме на клиентите полесен логистички пристап. Почнувајќи од 01.08.2016.…

Dalje
Милшпед ја заврши ресертификацијата на  HACCР систем и надзорот  на системи на менаџмент ISO 9001, ISO 14001 I OHSAS 18001

Милшпед ја заврши ресертификацијата на HACCР систем и надзорот на системи на менаџмент ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001

Компанијата Милшпед д.о.о во Јуни 2016 година успешно ја заврши третата ресертификација на HACCP системот, која ја направи меѓународно сертификационо тело, компанијата SGS. Исто така,…

Dalje
МИЛШПЕД СКЛАДИШТА ПО МЕРКА ЗА СЕКОЈ КЛИЕНТ

МИЛШПЕД СКЛАДИШТА ПО МЕРКА ЗА СЕКОЈ КЛИЕНТ

Компанијата Милшпед од месец Јули ги проширува своите складишни капацитети на локацијата во Крњешевци за дури 8.500 квадратни метри. За нашите клиенти од светот на…

Dalje

МИЛПШЕД ДЕН НА СЕМЕЈСТВОТО СТАНУВА ТРАДИЦИЈА

Милпшед ги гледа своите вработени како најбитен дел на своето севкупно стопаниствување и секогаш настојува да им се заблагодари за трудот и посветеноста. По тој…

Dalje
  • 1
  • 2