Milšped Nemačka

Milšped Nemačka

Milšped Grupa širi svoje poslovanje na evropskom tržištu, otvaranjem firme u Nemačkoj. Ovaj potez regionalnog lidera u logistici je jasan pokazatelj da Grupa odlučno ostvaruje svoj cilj za 2016. godinu – početak poslovanja na tržištu Nemačke, gde će primeniti inovativnost, stručnost i iskustvo stečeno tokom 22 godine dugog rada u transport i logistici.
Firma „Milšped GmbH“, članica Milšped Grupe, sa sedištem u Minhenu, počela je rad u aprilu 2016.godine.
Milšped Grupa će, kao početni deo svog strateškog plana za ovo tržište, obavljati usluge transporta i distribucije u okviru autoindustrije, po kojoj je ova evropska zemlja poznata u svetu. Usluge distribucije i transporta obuhvataju: transport vozila širom Nemačke, zatim transport vozila iz Nemačke ka većim transportnim lukama u okruženju, kao i povratne linije transporta ka Nemačkoj. Ovom aktivnošću ćemo ojačati svoje pozicije kod naših klijenata/partnera – svetskih lidera u proizvodnji vozila.
U narednoj fazi planirano je uspostavljanje LC/HUB za zbirne pošiljke, odnosno zbirnog centra za distribuciju robe kroz Nemačku i skladišta za vozila. Nakon toga, uslediće razvijanje svih usluga, kako bi klijentima bila ponuđena jedinstvena integrisana logistička podrška u punom obimu, poput one koja je već razvijena u Srbiji i zemljama regiona.
„S obzirom da je Nemačka velika ekonomska sila, kao i najznačajnije tržište Evropske unije, a ujedno je i najveći evropski izvoznik, naša očekivanja su da posredstvom nove firme širimo svoju globalnu mrežu, kao i da budemo usko povezani sa glavnim logističkim tokovima Evrope. Nova pozicija će doprineti daljem razvoju Grupe i povećanju njenog poslovnog uticaja, uz optimizaciju i smanjenje logističkih troškova za svoje klijente“, ističu u kompaniji Milšped.

Milšped GmbH

Sedište: Milšped GmbH,
Bajuwarenring 19,
82041 Oberhaching / München

Adresa poslovanja: Milšped GmbH,
Bajuwarenring 19,
82041 Oberhaching / München

Tel: +49 89 219 09 731
E-mail: office.de@milsped.com