Milšped grupa

Milšped Grupa je vodeći logistički sistem u regionu u čijem sastavu posluje devet pravnih lica:

Milšped uspešno posluje već 23 godine i broji preko 1800 zaposlenih. Strateško opredeljenje kompanije utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, primeni naprednih tehnologija, kao i društveno odgovornom poslovanju.

Zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, hrabrim idejama i veštini prilagodjavanja trzištu, Milšped je izgradio jedinstven trzišni nastup koji objedinjuje sledeće usluge:

“Milšped” Beograd je matična kuća grupacije koja posluje na tržištu Srbije od 1993. godine. Svojim kapacitetima, tehnologijom rada i kvalitetom, Milšped je danas u mogućnosti da odgovori na sve zahteve savremenog tržišta i pruži kompletnu logističku uslugu.

“Milšped AML” Beograd je deo grupacije čije je potencijal usmeren ka kreiranju logističkih rešenja namenjenih automobilskoj industriji. Dugogodišnja posvećenost ovom segmentu logistike, kao i uspešna realizacija zahteva multinacionalnih kompanija u ovoj oblasti, omogućili su Milšpedu komparativnu prednost na tržištu i primat u pružanju usluga auto logistike.

“Milšped Mercurio” Beograd predstavlja joint venture kompanija Milšped i Mercurio – najvećeg transportera automobila u Italiji. Poslovanje ove kompanije usmereno je na realizaciju projekta logistike za kompaniju „Fiat Automobili Srbija“.

“Milšped Montenegro” Podgorica posluje na tržištu Crne Gore i pruža kompletnu logističku uslugu. Stručnost zaposlenih u realizaciji carinskih i skladišnih usluga, raspoloživost skladišnog prostora, kao i sopstvena transportna flota čine Milšped Montenegro važnom karikom u pružanju usluga Milšped Grupe.

“Milšped Hrvatska” Zagreb pruža usluge klijentima koji su poverenje za celokupnu regionalnu logistiku ukazali Milšped sistemu. Sadašnjim i budućim klijentima su na raspolaganju sve potrebne logističke usluge koje se u ovom privrednom društvu, kao i u celom Milšped sistemu obavljaju po najvišim međunarodnim standardima.

Milšped Tržin, Slovenija olakšava realizaciju poslova Milšped Grupe, vezanih za države Evropske unije. U poslovanju Milšpeda Slovenija trenutno je najviše zastupljen međunarodni drumski transport – puni utovari, dotovari i zbirni, kao i usluge skladištenja i distribucije.

Milšped Albanija je JV kompanija Milšped Grupe i Balfin Grupe koja zajednički nastupa na tržištu Albanije u domenu logističkih usluga. Kompanija je operativno startovala sa radom u martu 2014. godine. U svom poslovanju od početka primenjuje visoke standarde u svim segmentima i rukovodi se najboljim primerima prakse Milšped Grupe.

Milšped BH d.o.o. je osnovana i operativno počela sa radom 2014. godine. Osnovna delatnost kompanije, kao članice Milšped Grupe, je pružanje logističkih usluga i integrisane usluge, od kojih su najviše zastupljene usluge carinjenja i distribucije. Kao najmlađi član Grupe, kompanija je važan deo Milšped Regionalne mreže.

Milšped Rusija je otvoren 8.12.2014 a operativno je krenuo sa radom 1.3.2015. godine. Trenuto u Rusiji, Milšped ima 5 stalno zaposlenih koji obavljaju raznovrsne logističke usluge.