Kompanija

Milšped Grupa je vodeći logistički sistem u regionu u čijem sastavu posluje devet pravnih lica:

Milšped uspešno posluje već 23 godine i broji preko 1800 zaposlenih. Strateško opredeljenje kompanije utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, primeni naprednih tehnologija, kao i društveno odgovornom poslovanju.

Zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, hrabrim idejama i veštini prilagodjavanja trzištu, Milšped je izgradio jedinstven trzišni nastup koji objedinjuje sledeće usluge:

“Milšped” Beograd je matična kuća grupacije koja posluje na tržištu Srbije od 1993. godine. Svojim kapacitetima, tehnologijom rada i kvalitetom, Milšped je danas u mogućnosti da odgovori na sve zahteve savremenog tržišta i pruži kompletnu logističku uslugu.

“Milšped AML” Beograd je deo grupacije čije je potencijal usmeren ka kreiranju logističkih rešenja namenjenih automobilskoj industriji. Dugogodišnja posvećenost ovom segmentu logistike, kao i uspešna realizacija zahteva multinacionalnih kompanija u ovoj oblasti, omogućili su Milšpedu komparativnu prednost na tržištu i primat u pružanju usluga auto logistike.

“Milšped Mercurio” Beograd predstavlja joint venture kompanija Milšped i Mercurio – najvećeg transportera automobila u Italiji. Poslovanje ove kompanije usmereno je na realizaciju projekta logistike za kompaniju „Fiat Automobili Srbija“.

“Milšped Montenegro” Podgorica posluje na tržištu Crne Gore i pruža kompletnu logističku uslugu. Stručnost zaposlenih u realizaciji carinskih i skladišnih usluga, raspoloživost skladišnog prostora, kao i sopstvena transportna flota čine Milšped Montenegro važnom karikom u pružanju usluga Milšped Grupe.

“Milšped Hrvatska” Zagreb pruža usluge klijentima koji su poverenje za celokupnu regionalnu logistiku ukazali Milšped sistemu. Sadašnjim i budućim klijentima su na raspolaganju sve potrebne logističke usluge koje se u ovom privrednom društvu, kao i u celom Milšped sistemu obavljaju po najvišim međunarodnim standardima.

Milšped Slovenija olakšava realizaciju poslova Milšped Grupe, vezanih za države Evropske unije. Najviše je zastupljen međunarodni drumski transport. Na raspolaganju je zatvoreni skladišni prostor od 2000 m2. Vozni park je opremljen najsavremenijim transportnim sredstvima koja omogućavaju optimum iskoristivosti za FTL i LTL.

Milšped Albanija je JV kompanija Milšped Grupe i Balfin Grupe koja zajednički nastupa na tržištu Albanije u domenu logističkih usluga. Kompanija je operativno startovala sa radom u martu 2014. godine. U svom poslovanju od početka primenjuje visoke standarde u svim segmentima i rukovodi se najboljim primerima prakse Milšped Grupe.

Milšped BH d.o.o.  pruža logističke i integrisane usluge, od kojih su najviše zastupljene usluge carinjenja i distribucije. Svojim sadašnjim i budućim klijentima nudi pouzdanu uslugu, profesionalan pristup i, iz iskustva i uspešnog odgovora na kompleksne zahteve korporativnih klijenata na regionalnom nivou, mogućnost prilagođavanja konkretnim potrebama u oblasti logistike.

Milšped Rusija je otvoren 8.12.2014 a operativno je krenuo sa radom 1.3.2015. godine. Trenuto u Rusiji Milšped ima 5 stalno zaposlenih i obavlja razne logisticke usluge.

Milšped Nemačka Milšped Grupa širi svoje poslovanje na evropskom tržištu, otvaranjem firme u Nemačkoj. Ovaj potez regionalnog lidera u logistici je jasan pokazatelj da Grupa odlučno ostvaruje svoj cilj za 2016. godinu – početak poslovanja na tržištu Nemačke, gde će primeniti inovativnost, stručnost i iskustvo stečeno tokom 22 godine dugog rada u transport i logistici.