Novosti

Family day

Family day je manifestacija koja se održava sa ciljem da se svaki zaposleni oseća kao deo grupacije, deo velike Milšped porodice. Kroz manifestacije zabavnog karaktera deca imaju priliku da se zajedno sa svojim vršnjacima druže, dok kroz takmičarksi deo programa, odrasli članovi porodice odmeravaju snage u sportskim aktivnostima. Na ovaj način dokazujemo da su zaposleni najvažniji činilac uspeha i da se kroz stimulativnu atmosferu i timski rad uspešno stiže do svakog cilja.

Top Job

Sajam „Top Job“ održan je početkom aprila, u organizaciji Ministarstva rada i socijalne politike, Nacionalne službe za zapošljavanje i „Bel Expo Centra.

Na Sajmu su predstavnici kompanije Milšped ukazali na prednosti naše grupacije, koja je lider u pružanju logističkih usluga u zemlji, i iskazali zadovoljstvo što smo prvi put bili deo najvećeg projekta za zapošljavanje u zemlji, kao i druženja studenata i firmi iz različitih oblasti.

Transport and Traffic Businees Days

Kao i svake godine, kompanija Milšped je i ovog proleća bila sponzor sajma Traffic and Transport businees days koji je organizovan od strane studenata Saobraćajnog fakulteta. Kompaniju su ove godine predstavljali zaposleni u HR sektoru i sektoru projektne prodaje. Nakon predavanja o poslovanju Milšped grupe studenti su se interesovali najviše za praktičnu nastavu, a kroz simulaciju intervjua za posao imali su mogućnost da dobiju prvu šansu za posao i svoje teorijsko znanje primene u praksi.